Trek de aandacht met prachtige design dozen

Design dozen
door admin
Categorie: Bedrijven

Trek de aandacht van je klanten en/of andere relaties met prachtige design dozen, bedrukt in de stijl van jouw bedrijf of jouw project. Een standaard vierkante of rechthoekige doos valt niet op, maar een bedrukte flessendoos, een achthoekige doos of een doos in de vorm van een appel wél! Wat dacht je bijvoorbeeld van de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas? Allemaal unieke vormen, gemaakt van karton, perfect om de aandacht van jouw relaties te trekken.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Als je een product verpakt of een relatiegeschenk weggeeft, wil je dat degene die het uitpakt of ontvangt onder de indruk is en het onthoudt. Door gebruik te maken van een design doos met een bijzondere vorm en een goed uitgewerkte opdruk in plaats van van een standaardverpakking, behaal je dit doel.

Ontzettend veel vormen mogelijk

Door de nieuwste technologieën van tegenwoordig kunnen dozen worden geproduceerd in ontzettend veel verschillende vormen. Naast de standaard vierkante en rechthoekige vormen zijn bijvoorbeeld ook zeshoeken, achthoeken, flesvormen en veel meer mogelijk. Zo kun je jouw design doos perfect aan laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos valt al op door de vorm, maar om ‘m nóg meer op te laten vallen, kun je er voor kiezen om de doos te laten bedrukken in eigen stijl. De huisstijl van je bedrijf, of het thema van je project, bijvoorbeeld! Lever zelf een ontwerp aan of gebruik de ontwerpdiensten van de producent.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is een speerpunt dat door de jaren heen steeds belangrijker is geworden en tegenwoordig een enorm belangrijke rol speelt in onze samenleving. Een groot voordeel van het gebruik van design dozen is dat deze dozen van karton worden gemaakt, een materiaal dat duurzaam geproduceerd én gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Bij Megavista vind je design dozen in allerlei verschillende vormen en afmetingen. De dozen zijn duurzaam en recyclebaar en je kunt ze laten bedrukken in eigen ontwerp, waarbij er ook ondersteuning mogelijk is in het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!

Bekijk de design dozen van Megavista