Reviews

Gerit Jan

Gerit Jan

Bezoeker

De service van onlinevliegreis is een unieke en geweldige ervaring voor mij geweest. Ik had binnen no time mijn vliegticket in mijn mail staan en kon ik direct naar het vliegveld zonder enige problemen. Het is snel, goedkoop en je word er ook nog eens fantastisch geholpen door de klantenservice.

“Een unieke en geweldige ervaring”

Simone

Simone

Bezoeker

Ik ben altijd al op zoek geweest naar een service waarmee je snel en duidelijk een vliegticket kan boeken zonder al die onzin er omheen. Wanneer ik bijvoorbeeld een ticket bij een andere maatschappij wil boeken heb ik geen idee waar ik moet kijken. Onlinevliegtickets was de oplossing! Ze hebben mij geholpen door een simpel en duidelijk systeem te creƫren waarin ik heel snel een ticket kon boeken. Hier kom ik zeker weer voor terug!

“Ik ben altijd al opzoek geweest naar een simpel en duidelijke systeem”

Gerard

Gerard

Bezoeker

Iemand met een baan zoals ik moet vaak vliegen. Waar ik altijd tegenop keek is het bestellen van een vliegticket. Hierin verloor ik altijd het overzicht en werd ik slecht geholpen door de klantenservice. Onlinevliegreis heeft voor mij gezorgd dat ik altijd een overzicht heb van mijn vliegtickets en kan ik heel gemakkelijk een nieuwe bestellen. Hiernaast voel ik mij gehoord door de klantenservice en wordt ik altijd heel goed geholpen!

“Ik voel mij hier gehoord”

Introductie

Ons aanbod aan vliegbestemmingen is breed en wijd! Ben je nog op zoek naar een leuke vakantie bestemming? Of wil je gewoon even rondkijken? Dan kan dat hier!

Sitemap